Mimi'sJourney

My journey in Cardiff BEGIN

9:22:00 AM

Yeayy and finally here is my first post since i came to cardiff. It has been 1 week I kat sini and everything goes smoothly. It is all because of the seniors yang semuaa baik2 yang tak pernah letih melayan kerenah kitorang. I feel like terhutang budi sangat dengan mereka ni. Nak mention names pun ramai sangat hehe. Anyway, Allah je yang dapat membalas budi korang.

From malaysia to london to cardiff. 



I penat sangat.

Tomorrow gonna be my first class and i feel so excited!! And tonight of course tak dapat tidur sangat. Imagine bila you sorang2 je Malay in that lecture hall. Nak bergaul pun bukan reti sangat pun nak speaking nak gurau2 ngan mereka ni. If dengan Malay yang lain boleh ah menyakat ke apa. 

Too bad for me. 😂
Tu laa sapa suruh tak blaja sangat English dlu haha.
**novel English is the most thing i hate

Ohh yesterday is my first trip here. 

---> to Barry Island!!!!


Sejukkkk wehhh sejukkkk sangat3. Jari jemari ni dah kebass bagai. Nak buat surgery kat jari pun boleh kot masa tu.

You Might Also Like

0 pengomen yg comel + kiut + miut