TAHUN NI RAYA PALING RAYA SEBAB DAH TERBEBAS DENGAN IB

7:41:00 AM

And  FINALLYYYYYYYYYY!
I dah habis IB. YEAYYYYY!!!!!
I'm so proud with myself sebab dah mengharungi liku2 yang penuh berliku sepanjang IB ni. Actually there's another blog yang aku buat untuk IB laa konon. 
And here is it
http://lifeinkolejmaraseremban.blogspot.com/#
acah2 je nak update pasal life kat Kolej MARA Seremban. puihhh.. takde masa weh. rasanya just few times bukak blog tu and then masa sem 3 and sem 4 dah takde makna blog tu.. dah berhabuk ....puhhh3.
Howewer, aku decide yang aku still akan guna blog ni for the future use. Cause i love this blog veryyy much and brought me such a sentimental value since 2009.. 
So, now, this website.....
And aku rasa this will take time gila sebab aku dah merangkak duk tekan2  benda kat blogspot ni.
adoi.

You Might Also Like

0 pengomen yg comel + kiut + miut