STRESSSS kerrr???

7:13:00 AM


1st,,,u all kna jawab salam dlu..ha2..bagi yang nampak laa bnda pink kat atas tu..kalau x nampak,, sudah laa...malas nak bla3 pnjang2..STRESS??? pernah ke awak alami STRESS?? stress ni setahu memey laa kan,, layak kat orang yang dah kerja,,kawin and then kena tanggung macam2 untuk teruskan hidup masing2.. kalau remaja laa kan,,layak ke STRESS??? memey rase x patot laa...sebagai ''remaja sejati'' laa kan,, korang patot enjoy je laa hidup ni..(tapi,,,jangan lupe lak batas2 awak tu yer)...


s0metimes,,ade orang frust laa,,stress laa,,pressure laa...sebabnye,,CLASH ngn BF or GF.. memey rase2 laa kan bnda ni x spatotnye brlaku..sebabnye,,jodoh tu dah ditentukan sejak azali lagi.. tak payah laa dramatik sangat bila break tu.. buat pe kalau couple2 3,4 tahun pastu tak kawin2 pun.. eleh.. haaatuuiiiiihhhh.. menyampah..jap2,,sori kalau terasa..i didn't mean to type it..haha


next2,,berbalik kepada stress tu,,memang memey rase x patot laa sebab majority student ade parents.. kan parents dah setelkan semua keperluan korang..so,, korang just blaja je.. xde pape yang nak DISTRESSKAN punnn.. 

jap2,,ade sgelintir laa,,STRESS sebab blaja??? 
yang ni paling x tahan.. ade ke patot..blaja tu sakit ke??? xpernah pun memey study pastu ade bengkak2 or lebam2 pas study tuh.. memang laa STRESS kalau dah MALASSSS..kan2..


dah malas tu,,malas laa..jangan laa nak salahkan buku plakk..eh,,kejap2,,ape motif aku duk membebel sorang2 eh??????? the truth is


!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!







i'm bored!!!! hakhak..okeylaa..babai..asslamualaikum


You Might Also Like

0 pengomen yg comel + kiut + miut