hu2..1st time buat felt craft

10:19:00 PM


cuti skolah dah nak sampai penghujung dah..memey still pikir nk buat ape nak isi masa lapang memey dalam minggu terakhir sebelum sesi prsekolahan nk mula..fikir punya fikir,,haa..memey hit encik google search pasal felt  craft ni..sumenye lawa2..geram rase bile tengok..macam2 warna,,kaler,,bntuk..eeiii,,dah x tahan nengok..terus carik laman web yang menjual bahan2 nak buat felt craft..banyak siot kot..last2,,decide ngan kakak nak beli on9 kat cda craft..bnyak oo barang kat sini..harga pun...murah..x laa cekik darah sangat..2 hari tnggu kat umah,,last2 abang pos laju sampai..hoorayy..x sabar nak buat..nie first try memey..haha..pas tngok,,jangan gelak..felt keychain yang memey buat tu dah laa senget,, tunggang langgang plak tu..haissshhh...



haha..terbalik..biorr lee..bukan lawa pun..dah siap satu,,tangan nie asyik duk menggatal je nak buat lagi..kali ni,, memey buat kat adik memey lakk..wawa nama dyer


haha..klaka..still hodoh..try lagik!!

a felt cupcake just 4 my dear little sister..sorii ye dikk..x boleh makan nii


lasttt skali,,nie haa


ni laa usaha2 memey spanjang 1 hari smalam..huh..puass hati leh buat bnda nih!






You Might Also Like

0 pengomen yg comel + kiut + miut