yippie!! GSP wat aku hepy!!

2:12:00 AM


hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha....... nak gelak pnjang2 sebab hepy smalam x habes lagi.. memey dapat nieee


Geometer's Sketchpad ( GSP ) competition


pertandingan GSP ni dah dibuat pada 12 Oktober 2011.. tapi baru semalam penganjur pertandingan ni , EXXONMOBIL melangsungkan pnyampaian hadiah ni.. semua daerah dalam Terengganu ambil bahagian.. acara pnyampaian hadiah dlangsungkan di Hotel Tanjung Vista,Kuala Terengganu.. aku x expect pun dapat trofi nie.. memang x sangka langsung.. saat2 pngerusi majlis nak umum para pmenang,, tbe2 aku brdebar.. smpai je kat daerah kuala terengganu,, aku dgar dye pnggil nme skola aku.. memang xcited gler kot mse tu.. kumpulan laki dapat nom 4..kumpulan aku plak dapat nom 3..nom 1 ngan 2 drembat oleh SBPI Batu Rakit.. dah lah dduk satu meja ngan aku..mujur aku x jeling maut je..haha..cg Yusri (dlm gmba tu ) pun dapat penghargaan..anyway,,thens Cg Yusri coz ajar kitorang how to use GSP tools.. tanpa beliau,, kitorang xkan dapat masuk competition ni.. BTW,, cg yusri dah stat suroh aku n da geng sediakan bahan untuk tahun depan.. insyaalah kitorang akan rampas tempat yg better dari yesterday..



You Might Also Like

0 pengomen yg comel + kiut + miut