result exam <------ result comot gilerr

5:47:00 AM


frust...frust...! huh...tngok result dah down smacam..kalau memey kongsi ngan korang plez jangan pandang rendah oke..i'm not a perfect person..



memey pun x tau knape jadi bodoh smacam je Chemist ngan Bio..hurm,,,anyone genius??? raise ur hand?? please help me please.. at least bagi tips ke nak dapat result gempak lam 2 subjek nie.. ase nak nangis..tapi benda dah lepas kan..memang serve me right sebab x stdy btol2.. tapi memey da try the best..yang paling terlampau the best dah..tetap ley result cam ni.. maybe kna banyak experience lagi thun dpan..bru ley score kot.. xpe laa..yang penting memey jadikan yg lepas tu sbagai sempadan untuk mse akan datang...anyway,, thens sebab dengar rintihan luahan hati memey..ILYSM!

ohh,,lupe2.. korang ( budak2 skola mnengah skola government) leh cek result exam korang kat SINI




You Might Also Like

2 pengomen yg comel + kiut + miut