MELEPAK lagi!!!!

6:26:00 AM



sronok kan kalau dapat melepak sme2 ngn adik bradik,,ngan parent..rse macam x same kalau mlepak ngn membe2..bru je tadi,,aku ngan kak nani, kak efa ,wawa , ayu ngan mak kuar pegi pntai.. pegi makan2,, pastu pegi ambik gmba.. x leh blik aku rase kalo x ambik gmba.. siyes aku cakap.. siblings aku ni mmg suka ambik gmba..biar x pro mne pun..ambik jugak..sebab nak jdikan knangan..kan2..





''the happiest time is when spending ur time with ur family'' so,, korang luangkan laa mase korang ngan fmily korang slagi mse x mncmburui korg..oke??

You Might Also Like

0 pengomen yg comel + kiut + miut