kisah 4SAINS SMKBG yg mencuit hati

7:16:00 PM

 
jawab jangan tak jawab salam aku tu..first of all,,sblom aku terjah SMKBG,,dah 2 skolah ak pergi sblom tu..mcm2 pngalaman aku dapat..suka,,duka..tapi yg lepas tu da lpas..kan2..kita ptot lihat khadapan..yg blakang tu ptot buat teladan je..niat da xnak buat bnda buruk yg kte dah buat lepas2 tu..aku smpai je kat skola Bukit Guntong,,memang aku dapat kjutan budaya jugak sbb aku xpernah skola kat government sblom ni..ape yang aku rse x ptot dikongsi kot..month by month,,bru laa aku dapat biasakan dri kat ctu..btw,,ramai kwn2 skola rendah aku dulu skola kat ctu..tak brape nk ade msalah laa kot..pas aku daftar kat SMKBG,, aku dletakkan kat kelas arab..haha..x ambik arab pom..mngade..pas duk 3F,, kelas 4SAINS.. bestt gler kot aku duk kelas nie..gru klas aku,,TICER NORISYAM...orgnye tegas,,baik..tapi kalo didekati laa..sume membe aku lam kelas nie..xnak musuh2 k..

MMBER2 4SN YANG XKAN AKU LUPE

NOOR  NAJMI  SYIKIN  IZATI  BAYU  SYAKIRAH  NABILA  AINI  WAWA  NYSA  JA  AIN  IRA MIYAH  HASNOR  FATIN


ZULHAFIZ  'IHSAN'  ASHRAF  ALIF  MAMAT  MAN  DEEN  




  TAPI DALAM RAMAI2 MESTI LAA ADE MMBE2 KACIP KAN...THEY'RE..

SALMI  HAJAR  YANIE  THAQIEFAH  FASIHAH
( p/s aku sayang ngad awop mum)


tp sdih...dari 31 org klas 4sn thun ni ade yg akn tnggalkan kls..myb akn ad around 25 jer..brtmbh sunyi lee kls ak anty...T__T



You Might Also Like

2 pengomen yg comel + kiut + miut